Concurs

REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI “Like and Share – 3D Dental – Pta. Alba Iulia

1. ORGANIZATORULCONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL

Concursul este organizat de S.C. ZOGRAFOS STEFANOS S.R.L. cu sediul social in IASI, cu punctul de lucru in P-ta Alba Iulia , nr. 7,Bucuresti, Romania (date de identificare: CUI 35726996, inmatriculata la RegistrulComertului sub nr J22/524/29.02.2016). Decizia de derulare a Concursului conform regulilor din prezentul regulament, (denumit in continuare „Regulamentul Oficial”), este finala si obligatorie pentru participanti. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial,prin intocmirea unui act aditional la prezentul regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare in termen de 24 de ore dupa anuntul prealabil de prezentare al acestor modificari.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice peste 18 ani cu rezidenta in Romania,mai putin angajatii societatii S.C. ZOGRAFOS STEFANOS S.R.L., precum si rudelelor de gradul I si II si nici sotii/sotiile. Pentru castigatorii ce nu au domiciliul in Bucuresti, mentionam ca transportul pentru revendicarea premiului nu este asigurat.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook a 3D Dental – Pta. Alba Iulia, incepand cu data de 09.01.2017 si se va incheia la data de 31.01.2017. Orice participant care incearca sa se inscrie dupa aceasta data, nu va fi luat in considerare.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

La concurs pot participa toate persoanele fizice care detin un cont de Facebook.

ATENTIE! Pentru a putea castiga TRATAMENTUL PROFESIONAL DE ALBIRE, fiecare participant trebuie sa dea “Like” si “Share” ( “Imi place” si “Distribuie“) la postul cu "CONCURS TRATAMENT PROFESIONAL DE ALBIRE" si sa raspunda in comentarii la urmatoarea intrebare: “ De ce iti doresti un tratament profesional de albire?” direct de pe pagina https://www.facebook.com/3D-Dental-Pta-Alba-Iulia-384993725165780/

Vor fi luate in considerare doar persoanele care apar ca participanti la concurs si carora li se pot contoriza atat Like-urile cat si Share-urile. Conditiile de confidentialitate ale persoanelor participante la concurs trebuie sa fie setate astfel incat distribuirea (“Share-ul”) postarii sa fie vizibila.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Desemnarea castigatorilor se va face cu ajutorul site-ului http:// www.random.org in data de 01.02.2017. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 2.02.2017 printr-o filmare postata pe pagina de facebook 3D Dental – Pta. Alba Iulia. Daca in termen de 5 zile nu se va reusi stabilirea unei comunicari cu castigatorul, atunci se va alege un alt castigator, iar ciclul se repeta pana la validarea castigatorului. Pentru validarea castigarii premiului, castigatorul persoana fizica va prezenta actul de identitate la ridicarea premiului.

6. PREMIUL

Premiul consta in 8 Tratamente de albire profesionale pentru 8 persoane. Castigatorul nu poate opta pentru primirea contravalorii premiului in bani sau alte obiecte.

7. LITIGII

In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei inscrieri, decizia Organizatorului este definitiva. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau,in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.

8. DISPOZITII FINALE

3D DENTAL P-TA ALBA IULIA se obliga sa respecte drepturile participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru orice fapt care determina imposibilitatea validarii unui castigator si reluarea extragerii pana la validarea unui alt castigator, de exemplu: imposibilitatea notificarii in scris a castigatorului.

Organizatorul va lua toate masurile necesare pentru desfasurarea concursului in conditiile normale conform celor prezentate, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele nemultumiri, contestatii ale participantiilor, care nu vizeaza incalcari ale cadrului legislativ in vigoare. Prin inscrierea la acest Concurs, participanti isunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Regulamentul de participare/desfasurare este disponibil, in mod gratuit, oricarui solicitant (si/sau participant), pe pagina https://www.facebook.com/3D-Dental-Pta-Alba-Iulia-384993725165780/ dar si la sediul organizatorului.

Tur Virtual 3D Dental Bucuresti - Alba Iulia