Dinti integral ceramica

Pivot dentar zirconiu
20/01/2016
Dinti ceramica pe suport metalic
20/01/2016
Toate articolele

Dinti integral ceramica

Dinti integral ceramica


Indiferent daca se aleg coroane din ceramica sau fatete dentare pentru infrumusetarea zambetului, cei mai multi pacienti isi doresc ca persoanele din jur sa nu realizeze diferenta intre acestea si dintii naturali. In cele mai multe dintre situatii, aceste doua tehnici de restaurate pot reproduce efecte aproape identice cu cele naturale, in ciuda faptului ca sunt diferite din punct de vedere structural.

Dinti integral din ceramica

Ceramica reprezinta unul dintre cele mai apreciate materiale de catre medici, facand referire la lucrarile de restaurare dentara. Materialul este utilizat pentru a crea o replica a aspectului dintilor naturali.  Coroanele confectionate in totalitate din ceramica sunt foarte eficiente in special pentru inlocuirea dintilor frontali, avantajul fiind ca se poate ajusta nuanta pentru a se potrivi de minune cu cea a dintilor naturali.

Pe langa avantajul din punct de vedere estetic al lucrarilor integral ceramice, acestea sunt bine primite de catre organismul pacientilor, deoarece in componenta lor nu se afla metal, astfel ca sunt evitate posibilele reactii alergice. In plus, acestea sunt foarte rezistente, durata de viata fiind de peste 20 de ani.

Coroanele realizate in totalitate din ceramica nu sunt recomandate decat in cazul dintilor frontali, deoarece in forta masticatorie este mai scazuta decat in cazul molarilor sau premolarilor, si nu exista riscul deteriorarii.


Tur Virtual 3D Dental Bucuresti – Alba IuliaCare nu sunt recomandate lucrarile integrale din ceramica?

  • in cazul puntilor dentare, atunci cand, din diferite motive lipseste un dinte
  • in cazul dintilor ce au fost reconstruiti cu ajutorul pivotilor din metal, deoarece culoarea aceasta este evidentiata datorita transluciditatii ridicate asigurate de ceramica

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

We are one click away! You can schedule online!