Albire Dinti cu Laser

Albire Dinti cu Laser

Clinica noastra stomatologica va pune la dispozitie o noua metoda de albire a dintilor cu Lampa Zoom, o idee revolutionara ce foloseste o tehnologie germana si care presupune ca dintii dumneavoastra vor fi mai albi chiar si dupa 30 de minute. Aceasta tehnica reprezinta solutia optima pentru pacientii care isi doresc ca rezultatele sa se vada in cel mai scurt timp posibil, fiind cu mult superioara celorlalte kituri de albire a dintilor, unde este nevoie de mai multe etape si mai mult timp, iar rezultatele oferite sunt inferioare.

Cat timp dureaza tratamentul de albire dentara cu laser?
In general, procesul dureaza 30 de minute (2 aplicatii de cate 15 minute) pentru a ajunge la un rezultat ideal. Procesul este impartit in 2 aplicatii pentru ca gelul ajuns la concentrare maxima sa nu poata irita gingiile si smaltul dintilor. Persoanele cu dinti sensibili pot reduce intensitatea luminoasa a laserului iar persoanele care prezinta pete mai dificile ar putea avea nevoie de tratamente suplimentare.

Cat timp sunt vizibile rezultatele tratamentului de albire dentara cu ajutorul laserului?
Durata rezultatelor tratamentului de albire difera de la client la client, in functie de tipurile de alimente si de bauturile pe care le consuma in dieta zilnica. De asemenea, longevitatea rezultatelor depinde foarte mult si de obiceiurile de igiena orala pe care le are fiecare pacient. In mod normal, efectele tratamentului de albire cu laser ar trebui sa dureze 3 ani. Daca, insa, pacientii consuma frecvent cafea, tigari, vin rosu, ceai rece si alte alimente de colorare, tratamentul ar trebui reluat mai devreme de 2 ani.

Beneficiile tratamentului de albire dentara cu laser:
• Indeparteaza petele de pe dinti acumulate de-a lungul anilor, intr-un interval de cateva minute;
• Ofera un zambet impecabil si stralucitor, asemenea zambetelor detinute de vedetele de la Hollywood;
• Intreaga imagine este imbunatatita datorita zambetului impecabil;
• Creste increderea pacientului;
• Tratamentul este absolut personalizat;
• Procedura de albire este extrem de rapida si nu produce efecte adverse.

Procedura

In timpul interventiei cu laser, gingiile sunt acoperite cu un scut de protectie, dupa care produsul de inalbire se aplica pe dantura. Urmeaza o raza laser care se proiecteaza pe dinti pentru activarea substantei chimice, care este capabila sa inalbeasca dantura cu pana la 6 nuante. Efectele acestei proceduri dureaza aproximativ trei ani, insa acest lucru difera de la o persoana la alta, in functie de vicii si de alimentele consumate. Intreaga interventie nu dureaza mai mult de 30 de minute, iar pacientii nu simt niciun disconfort si nicio durere.

Albirea dintilor cu laser este considerata cea mai eficienta metoda, insa este si una mai costisitoare decat celelalte.

Tur Virtual 3D Dental Bucuresti - Alba IuliaEfecte secundare

Anumite persoane au afirmat ca dintii lor au devenit mai sensibili la alimentele si bauturile reci, dupa ce a fost efectuat tratamentul. In plus, unii acuza disconfort in zona gingiilor sau chiar durere in gat, insa din fericire aceste simptome sunt temporare si nu dureaza mai mult de 48 de ore. 

Cum ne putem pastra dintii “tineri”?

La ora actuala exista 3 directii principale de abordare in ceea ce priveste albirea dintilor. Toate au la baza compusi chimici de tipul peroxidului de hidrogen sau de carbamida (are o concentratie de 5x mai mica) si un mecanism comun de oxidare  a petelor in urma caruia acestea fie dispar fie devin incolore.

Ingrijirea dintilor dupa procesul de albire

Persoanele care au avut parte de un astfel de tratament, isi pot ingriji dantura prin simpla reducere a alimentelor si bauturilor care sunt capabile sa produca pete pe dinti. Pe langa aceste mici atentii, este important ca pacientii sa tina cont de recomandarile medicilor stomatologi, sa perieze dintii de doua ori pe zi si sa apeleze la apa de gura si ata dentara, care ofera o protectie in plus impotriva bacteriilor.