Aparat dentar Incognito

Aparat dentar Incognito

Aparatele dentare Incognito sunt destinate celor care isi doresc un tratament eficient, modern, fara batai de cap si discretie maxima. De acum nu te mai jenezi atunci cand zambesti, deoarece cei din jur nu vor observa ca porti un aparat dentar datorita faptului ca acesta este amplasat pe partea interioara a dintilor.

Avantajele unui aparat dentar Incognito :

  • Incognito este foarte prietenos, astfel incat pacientii se pot bucura de un confort sporit prin intermediul designului modern
  • Fiecare aparat dentar Incognito este personalizat in totalitate pentru fiecare pacient
  • Este imposibil de sesizat de catre persoanele din jur
  • Primele efecte pozitive ale dispozitivului pot fi observate la cateva saptamani de la aplicare
  • Are capacitatea de a ameliora orice pozitie defectuoasa a danturii
  • Poate fi utilizat de oricine, atat copii (care au implinit varsta de 12 ani), cat si adulti
  • Este exclus riscul de demineralizare a danturii

Tur Virtual 3D Dental Bucuresti - Alba IuliaTehnica linguala reprezinta un tratament ortodontic ce presupune ca fixarea dispozitivului se face pe partea interioara a danturii, fiind astfel invizibil pentru cei din jur. Exista mai multe tipuri de aparate linguale, insa cel Incognito este recunoscut pentru eficienta sa, care poate trata orice pozitie defectuoasa, atat in cazul copiilor cat si al adultilor, fiind mult mai potrivit decat un dispozitiv traditional.

Pe langa faptul ca nu produce niciun disconfort, Incognito, dupa cum ii spune si numele, este invizibil, dar si foarte eficient, iar rezultatele apar intr-o perioada mai scurta de timp decat in alte cazuri.

Bracketii sunt confectionati din aliaje de aur, astfel ca nu produc alergii, iar intregul dispozitiv este personalizat astfel incat sa se potriveasca pana la cel mai mic detaliu in functie de fiecare pacient in parte. Tehnologia Incognito promite cele mai bune rezultate, si in plus ajuta la prevenirea cariilor sau altor afectiuni ale cavitatii.

Tratamentul variaza intre unul si doi ani, in functie de fiecare caz, iar in tot acest timp pacientii se bucura de un confort sporit.

Aparatul dentar Incognito este realizat in laboratoare speciale din Germania, unde se foloseste o analiza si o scanare digitala a danturii pacientului. Bracketurile sunt fabriacate din aliaje de aur, care aduc cateva avantaje importante: nu exista sanse ca pacientii sa dezvolte alergii datorita lui Incognito, se reduc sansele de aparitie a cariilor, iar pacientii nu vor simti niciun disconfort si nicio jena in timpul masticatiei sau a vorbirii. Acesta este recomandat in special persoanelor adulte care prezinta ocluzie adanca acoperita sau ocluzie inversa, aceste probleme putand fi corectate cu usurinta.