Aparat dentar Safir

Aparat dentar Safir

Dispozitivul ortodontic Safir reprezinta poate una dintre cele mai moderne optiuni atunci cand vine vorba de corectarea alinierii necorespunzatoare a dintilor. Este foarte eficient, se poate igieniza cu usurinta, nu isi modifica culoarea, nu favorizeaza stocarea placii bacteriene, este discret, considerat aproape invizbil, totul datorita cristalelor din safir.

Ce este aparatul dentar Safir 

Acest aparat dentar are rolul de a imbunati aspectul cavitatii orale a pacientilor, precum si mentinerea sanatatii acesteia. Este destinat celor care vor ca aparatul dentar sa fie vizibil cat mai putin, pentru a nu se simti stanjeniti. De asemenea, este potrivit pentru toti cei care isi doresc sa beneficieze de niste dinti aliniati corespunzator, dar care nu doresc sa le fie afectata imaginea pe toata durata tratamentului.

Cu alte cuvinte, aparatul dentar Safir este recomandat persoanelor care intra in contact direct cu oamenii si stilul de viata le impune necesitatea unui aspect cat mai placut.

Aparat invizibil

Pana nu demult, oricine opta pentru un aparat dentar, avea parte de un dispozitiv inestetic, din metal sau din ceramic, inchis la culoare, care era si dificil de purtat, provocand durere si disconfort. Insa acea era a luat sfarsit, iar pacientii isi pot alege un aparat dentar Safir care este mult mai estetic, nuanta sa potrivindu-se de minune cu dantura oricui.

Tur Virtual 3D Dental Bucuresti - Alba IuliaSafir pur

Acest material este recunoscut pentru duritatea lui, fiind intrecut la acest capitol doar de diamant. Bracketii din Safir sunt foarte potriviti deoarece ofera aspectul unei bijuterii, aduce numeroase beneficii, iar specialistii il vor recomanda in cele mai multe dintre cazuri. Cu toate ca costul tratamentului este mai ridicat decat in cazul dispozitivelor obisnuite, aparatul dentar Safir propune mult mai multa eleganta, rafinament, siguranta, eficienta si rapiditate.

Beneficiile unui  aparat dentar Safir 

Safir este una din cele mai bune solutii pentru a corecta dintii, aplicand presiunea potrivita asupra acestora. Pe parcursul tratamentului, pacientii vor putea observa cum dispare spatierea inestetica, iar dantura capata orientarea corespunzatoare.

Aparatul ortodontic previne mai multe posibile probleme ale cavitatii bucale, precum dintii strambi ce nu dispun de suficient loc pe suprafata arcadei si pot cadea, sau carii ori afectiuni precum paradontoza. In plus, sunt prevenite si durerea si disconfortul aparut in momentul masticatiei alimentelor.

La finalul tratamentului, pacientii vor beneficia si de o inchidere potrivita a maxilarului, fiind astfel imbunatatit stilul de viata. Dantura va fi sanatoasa, rezistenta, frumoasa, si se va putea ingriji cu usurinta. Dispozitivul ortodontic Safir nu isi modifica culoarea in timp, nu favorizeaza stocarea placii bacteriene, care se indeparteaza cu usurinta si este foarte comod.

Avantaje aparat dentar Safir 

  • Bracketurile sunt transparente
  • Este mai putin vizibil atunci cand dantura este alba, in caz contrar se poate observa mai usor decat dispozitivul ceramic
  • Este mai rezistent, si nu se coloreaza odata cu trecerea timpului, indiferent de alimentele consumate de pacient