Estetica Dentara

Estetica Dentara

Albire: Sistemul de albire dentara cu plasma este ideal pentru pacientii care vor rezultate imediate, avantajul acestuia fiind evident comparativ cu kiturile de albire dentara la care procesul se face gradual si in decursul mai multor zile.

Bijuterii dentare: Bijuteriile dentare sunt mici piese decorative care se aplica pe suprafata exterioara a dintelui, pentru a pune in evidenta zambetul.

Fatete dentare: Fatetele dentare sunt lamele foarte fine de portelan (ceramica) sau compozit, special create pentru a acoperi fetele vestibulare ale dintilor. Pot fi confectionate din portelan (au o rezistenta mai mare decat cele din compozit, au grosime mai mica si reflecta lumina mai bine) sau din compozit (pot fi construite direct pe dinte sau in laborator).

Inlay si onlay: Inlayul reconstruieste un perete lateral si suprafata ocluzala, in timp ce onlayul poate restaura 3-4 pereti din cei 5 ai unui dinte, in cazul in care dintele are o obturatie veche, de mari dimensiuni, care face restaurarea in cabinet foarte dificila.


Tur Virtual 3D Dental Bucuresti - Alba Iulia
Suntem la un click distanta! Te poti programa si online!