Lampa Albire Dinti

Lampa Albire Dinti

Cercetarile stiintifice recente demonstreaza faptul ca utilizarea suplimentara a unei lampi ce emite o lumina albastra pentru albirea dintilor este extrem de benefica, acest tratament de albire profesionala fiind mult mai eficient decat metoda de albire fara lumina. Mai mult decat atat, procedura de albire profesionala cu lampa este foarte comoda, relaxanta si nu provoaca dureri iar rezultatele oferite sunt extrem de rapide. 

Cat dureaza un tratament de albire?                                                                

O astfel de procedura dureaza cel mult o ora, timp in care sunt aplicate substante speciale de albire de trei ori, cate un sfert de ora fiecare. Cu alte cuvinte, aplicarea gelului insumeaza circa 45 de minute, iar pregatirea pacientului, face ca totalul procedurii sa ajunga la o ora.

Cat de albi vor fi dintii dupa tratamentul cu lampa de albire?

Aceasta situatie difera de la un caz la altul, in functie de situatia prezentata de pacient si de nivelul de colorare al danturii, insa indiferent de caz, la finalul tratamentului prin tehnologia ZOOM, toti pacientii sunt multumiti de zambetul obtinut.

Doare?

Acest tratament nu produce nicio durere pacientului, insa in unele cazuri acestia pot resimti o usoara senzatie de disconfort, dar situatia poate fi evitata cu usurinta prin mici ajustari de lumina. In plus, in perioada imediat urmatoare tratamentului, pot fi sesizate sensibilitati in momentul in care se consuma alimente sau bauturi, calde, reci sau dulci. Astfel, se recomanda sa fie consumate alimente precum iaurt sau supa, care nu pot interfera cu calitatea oferita de tratamentul ZOOM.

Tur Virtual 3D Dental Bucuresti - Alba IuliaLampa de albire dinti imi afecteaza dintii?

Cel mai mare avantaj al albirii dentare prin intermediul tehnologiei ZOOM este ca aceasta nu are niciun efect advers, iar dantura si cavitatea bucala nu sunt afectate deloc, spre deosebire de alte modalitati de infrumusetare a dintilor. Gingiile sunt protejate, motiv pentru care doar dantura este cea care se afla in bataia directa a lampii.

Cat timp vor ramane dintii albi?

Un alt avantaj promis este acela ca rezultatele vor fi vizibile o perioada lunga de timp. Insa, acest aspect poate fi perturbat de stilul de viata al pacientului, anumite obiceuri fiind daunatoare dintilor si culorii acestora. Din fericire, acest proces poate fi reluat ulterior, dupa un an sau doi, atunci cand pacientul isi doreste, iar medicul recomanda posibilitatea efectuarii tratamentului.

Beneficii:

  • Dantura este mult mai alba si mai estetica
  • Durata tratamentului nu depaseste 60 de minute
  • Procesul este 100% sigur si nu provoaca durere
  • Efectul tratamentului este vizibil pe termen lung
  • Exista posibilitatea ca intreg procesul sa fie reluat dupa 12 luni