Turism medical

Ce inseamna de fapt turism dentar?

Turismul medical este o activitate ce a luat amploare in intreaga lume, iar in topul preferintelor se numara medicina dentara. Un numar din ce in ce mai mare de persoane calatoresc in intreaga lume pentru a beneficia de servicii stomatologice mai ieftine sau care nu exista in tara de origine.

In cadrul unei astfel de calatorii aveti ocazia de a vizita Romania, problemele dentare putand fi tratate intr-un interval scurt de timp, respectand programarile care sunt stabilite de comun acord cu medicul stomatolog.

Capitala este un centru de perfectionare a medicilor dentisti, datorita pretentiilor mai mari ale pacientilor, atat romani cat si straini. In clinicile stomatologice de lux din strainatate preturile sunt exorbitante, insa in Romania, in piata premium (3D Dental), beneficiezi de servicii de calitate superioara, la preturi mult mai mici. Deseori romanii din provincie apeleaza la clinici dentare ca 3D Dental pentru a beneficia de servicii medicale stomatologice inexistente in locul de provenienta si de atentia deosebita cu care ne tratam pacientii.


Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care puteti apela cu toata increderea la serviciile oferite de clinica 3D Dental.


Suntem la un click distanta! Te poti programa si online!